Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.



Tulevat keikat

Tällä hetkellä ei tulevia keikkoja

 

    Levymme voi ostaa         näistä kaupoista!

 

LevykauppaXLevykauppaX

 

CDONCDON

 

Inverse StoreInverse Store

    Kuuntele uusin     levymme Spotifysta!

Levyn voi kuunnella myös bandcampista!

Diskografia

 

Pohjoisen Pommikoneet (Albumi 2014)

Pohjoisen Pommikoneet (2014)Pohjoisen Pommikoneet (2014)

 

Genital Riot (EP 2012)

Genital Riot (2012)Genital Riot (2012)

 

Myrkky (EP 2012)

Myrkky (2012)Myrkky (2012)

 

Tulukset (Omakustannealbumi 2008)

Tulukset (2008)Tulukset (2008)

 

EP (2007)

EP (2007)EP (2007)

 

Ensi kipinä (Demo 2006)

Ensi kipinä (2006)Ensi kipinä (2006)